Elcomsoft

Elcomsoft wachtwoordhersteloplossingen maken toegang tot wachtwoord beveiligde, vergrendelde en gecodeerde informatie mogelijk in verschillende applicaties. De unieke technologieën en diepe kennis op het gebied van informatiebeveiliging die in hun producten zijn geïmplementeerd, kunnen onderzoekers sneller of zelfs onmiddellijk de meest complexe wachtwoorden herstellen.

 

Elcomsoft Distributed Password Recovery

Breek complexe wachtwoorden, herhaal versleutelsleutels en ontgrendel documenten in een productieomgeving.

Meer Info

Elcomsoft Password Recovery Bundle (Forensic Edition)

Alle wachtwoordherstelgereedschappen in een enkele waardeverpakking. Ontgrendel documenten, archieer archieven, breek in gecodeerde containers met een all-in-one wachtwoordherstel bundel.

Meer Info

Elcomsoft Cloud Explorer

Pak alles uit je Google-account. Download de locatiegeschiedenis van gebruikers, Contactpersonen, Hangoutsberichten, Google Keep, Chrome-browsergeschiedenis, zoekgeschiedenis en pagina-overgangen, Kalenders, afbeeldingen en nog veel meer.

Meer Info

Elcomsoft Mobile Forensic Bundle

De complete mobiele forensische kit in een enkele verpakking. Voer fysieke, logische en over-de-lucht-aanschaf van smartphones en tablets uit, breek mobiele backup-wachtwoorden en versleutelde versleutelde back-ups, bekijk en analyseer de informatie die is opgeslagen in mobiele apparaten.

Meer Info

Elcomsoft iOS Forensic Toolkit

Verkrijg bit-precieze afbeeldingen van Apple iOS-apparaten in real-time. Pak telefoongeheimen uit, waaronder passcodes, wachtwoorden en encryptiesleutels, en decrypteer het bestandssysteembeeld met of zonder de originele wachtwoord. Toegang tot de meeste informatie heeft geen wachtwoord nodig, met een wachtwoordcodeherstel, die gemakkelijk beschikbaar is voor de decodering van paswoord beveiligde geheimen.

Meer Info

Elcomsoft Phone Breaker

Verkrijg volledige toegang tot informatie die is opgeslagen in FileVault 2-containers, iOS-, Apple iCloud-, Windows Phone- en BlackBerry 10-apparaten! Download back-ups van apparaat van Apple iCloud, Microsoft OneDrive en BlackBerry 10 servers. Gebruik Apple ID en wachtwoord of verwijder binaire authenticatie-tokens van computers, harde schijven en forensische schijfafbeeldingen om iCloud-data zonder wachtwoord te downloaden. Decodeer iOS-backups met GPU-versnelde wachtwoordherstel.

Meer Info