Magnet Forensics

Meer info & prijzen

Axiom

 • Begin je onderzoek op een efficiënte manier

  U wilt de meeste gegevens efficiënt herstellen. Het meest relevante bewijs zijn de artefacten met betrekking tot de internetactiviteit en communicatie van een gebruiker. Gebruik AXIOM om de diepste artefactgegevens te krijgen en te verifiëren met toegang tot het geïntegreerde bestandssysteem.

   

 • Ga snel tot de essentie van je onderzoek

  Je moet snel gegevens opzoeken en grondige, betrouwbare en snelle beslissingen nemen. Magnet.AI, een  technologie voor het leren van machines in AXIOM, doorzoekt inhoud naar mogelijke daders van kindermisbruik, en dit op een snelle en efficiënte manier.

 • De meest flexibele oplossing op de markt

  U moet digitaal bewijsmateriaal komende van verschillende hulpmiddelen bekijken. AXIOM's flexibiliteit en platform-agnostische aanpak stellen u in staat bijna elke computer, smartphone of cloud-image te importeren.

   

Magnet Axiom

IEF

 • Magnet Internet Evidence Finder

  Een enkele IEF-zoekopdracht analyseert op intelligente wijze honderden verschillende soorten digitale forensische artefacten in allocated en unallocated ruimten op computers, smartphones en tablets.

 • Een zoekoplossing voor 100'en artefacten

  IEF zoekt in één keer naar honderden verschillende soorten digitale forensische artefacten. IEF's intelligente zoektechniek herstelt meer gegevens van meer locaties. IEF zorgt voor gegevensverwerking, zodat u zich kunt concentreren op het onderzoek.

 • Vind meer bewijs 

  IEF herstelt meer artefacten uit unallocated ruimte door gegevens te extraheren uit gefragmenteerde bestanden die niet sequentieel, niet in orde zijn of geheel ontbreken. Geavanceerde validatietechnieken op gecarved bewijsmateriaal verzekeren lage vals-positieve bevindingen en de meest nauwkeurige en volledige gegevens.

 • Blijf altijd up-to-date

  Technologie verandert snel, frequente updates van artefacten zorgen ervoor dat IEF het bewijs van nieuwe en bijgewerkte applicaties blijft terugvinden. Het team van Magnet Forensics wijdt elk jaar tienduizenden uren aan R&D van artefacten.

Magnet IEF automates the discovery of digital forensic evidence

Axiom Cloud

 • Toegang tot de cloud

  Gegevens ophalen van services zoals Facebook Messenger, Facebook Timeline, Office 365, Google-apps, iCloud, DropBox, Instagram, Twitter, YouTube, Hotmail, Outlook, Skype en meer. AXIOM Cloud is de toonaangevende tool voor cloudforensica ter ondersteuning van tweefactorautorisatie voor zowel iCloud- als Google-cloudservices.

 • Axiom is een volledig, geïntegreerd platform voor digitale onderzoeken

  Naarmate apparaatcodering krachtiger wordt, moeten examinatoren vertrouwen op apparaatback-ups, chatgeschiedenis en accountinformatie die zijn opgeslagen in de cloud. Magneet AXIOM is het enige platform dat beeldgegevens van smartphone, cloud, computer, IoT en derden vastlegt en analyseert in één enkel bestand.

Magnet Axiom Cloud
Bekijk ook zeker de Youtube pagina van Magnet Forensics met meer uitleg over hun producten Internet Evidence Finder, Axiom, Cloud & Atlas.